zaterdag 7 juli 2007

De MS Rotterdam bezoekt Rotterdam 23 juni 2007

Vandaag passeerde de MS Rotterdam van de rederij Holland America line. Dit was het tweede cruiseschip binnen één week die Rozenburg passeerde. Uiteraard was ik erbij om wat plaatjes te schieten. Opvallend was het wel dat het een stuk drukker was met publiek als met de Grand Princess. Het lijkt dan ook wel dat schepen van de HAL altijd meer mensen naar de Waterweg trekken als andere rederijen.


Op de MS Rotterdam, het vlaggenschip van de trotse vloot van Holland America Line, vind u het mooiste wat scheepsbouwkunst ooit heeft voortgebracht. Elke gast wordt op dit schip, met 127 jaar cruise-ervaring achter zich, gehuld in een sfeer van verfijnde elegantie. De gasten genieten van op glanzend Rosenthal-porselein geserveerde kookkunst in de indrukwekkende ruimte van hun keuze: in de twee verdiepingen tellende salon, met ramen hoog boven de zeespiegel, of in de met kaarsen verlichte intimiteit van een Venetiaans landhuis.
Kalm en onzichtbaar brengen de geavanceerde systemen van het ms Rotterdam de gasten snel naar avonturen overal ter wereld. Omdat ze sneller op hun plaats van bestemming zijn verkeren zij in de kostbare omstandigheid in alle vrijheid tijd te kunnen doorbrengen op bestemmingen die tot de meest verleidelijke ter wereld behoren.
Klik hier voor de foto's

Geen opmerkingen: