zaterdag 7 juli 2007

De Artemis passeert Rozenburg

Vandaag op het onchristelijke tijdstip van 6.15 passeerde de Artemis Rozenburg, onderweg naar Rotterdam om daar aan te leggen bij de Cruise Terminal Rotterdam. De artemis is een cruiseschip van P&O.
Ik had verwacht dat er vanmorgen meerdere mensen klaar zouden staan met hun camera's. Dit aangezien er toch een grote groep diehard schepen fans zijn die vaak te vinden zijn aan de waterweg. Echter op de bekende uitkijkplaats was ik vanmorgen de enige die daar zijn plaatjes stond te schieten.
Dit schip vond ik de minste van de tot nu toe gepasseerde cruise schepen. Tijden het klikken waren er wel een paar mooie zonnestralen die door de wolken probeerde heen te prikken en daar dus ook maar een paar mooie plaatjes van geschoten.
Klik hier voor de foto's
Artemis - Vroeger bekend als Royal Princess van zustermaatschappij Princess Cruises. Dit uit 1984 daterende schip is zeer goed onderhouden en straalt een elegante sfeer uit. Zij is wat kleiner en intiemer dan de overige P&O schepen, waardoor zij een aantal interessante havens aan kan doen die voor grotere schepen niet zijn weggelegd. Vooral haar langere en wereldcruises zijn zeer geliefd. Er worden geen kinderen toegestaan zodat u de garantie heeft van een rustige cruise in het gezelschap van gelijkgestemden. De Artemis heeft alleen buitenhutten, die allemaal een bad hebben en comfortabel zijn ingericht.
Tips & Troeven
• Britse rederij met de meeste ervaring op cruisegebied
• jaarlijks terugkerende wereldcruises
• munteenheid aan boord: Britse Pond Sterling

Geen opmerkingen: